onsdag 8 december 2010

Var i Gbg


med Madde igår, hon skulle fixa håret och sen skulle vi träna. Första passet var badminton men på vägen ner insåg vi att vi inte skule hinna till det. Så vi bokade om till vattengympa och allt var frid och fröjd. Vi hann äta lite emellan och sen bar det av till simhallen. Väl i omklädningsrummet inser Madde att hon glömt baddräkten!=/ Så det blev en hemresa utan träning!

Men det blev en toppendag iallafall!! Mycket prat, skoj och en hel del flamsande blev det;-)

Idag väntar jag på Madde igen! Gympass inbokat och efter det blir det att fixa sig inför möte och efter det blir det middag med jobbet. Spännande=)

Klippte nyss Ozzys klor! Är väldigt nöjd med mig själv som lyckades visa vem som är boss och brottade ner Ozzy på golvet. Han ansåg sig själv besegrad och lät mig lugnt klippa tre tassar utav fyra! Sista klon ryckte han givetvis till på och gissa vad!! Jag klippte fel och nu blöder det massor! Men han är snäll och ligger kvar på samma ställe så det inte ska blöda överallt!=)

Vi gjorde ingen stor grej av det och han verkar inte speciellt berörd av det förutom att han slickar lite på det då och då!

Inga kommentarer: