onsdag 1 oktober 2008

Feber=(




Lämnade Hampus på dagis som vanligt imorse och märkte ingen skillnad på honom... Men när jag skulle hämta honom så berättade de att han har 38.2 i feber... Man kunde inte märka att han var hängig eller nåt... Han var som vanligt=) Glad och sprallig, kanske lite trött men det är ha ju alltid efter dagis och lite glansig i ögonen bara. Tog tempen på honom när jag kom hem och då hade han 37.1 så det var väl ingen större fara antar jag... Kanske hade för mycket på sig när han var ute eller nåt...

Hampus har föresten visat tecken på att han också vill vara bebis=)

och att han tycker om lillasysters mössa=)
Han klär i lila;-)Vi var ju en tur till Ikea på söndagen och fick med oss lite saker till Hampus rum... Bl.a. ett tält som Hampus kallar för "kojan" Ozzy visade sig tycka lika mycket om Kojan som Hampus gjorde och de två vännerna hade supermysigt tillsammans där inne=)


På måndagen fick vi besök av Madde och Linnéa till Hampus stora glädje=) Alltid lika roligt att vakna upp och märka att Linnéa sitter och väntar på honom... Så det blev pussar och kramar och hålla handen och så lyckades de klämma in lite lek och bus också...;-)

Inga kommentarer: