lördag 3 januari 2009

dags att uppdatera=)

Jul har det varit vilken vi firade i Säffle... Det blev en stressad dag men väldigt trevligt och mysigt! Dagen efter kikade vi in i ödskölt på med julmat och trevligt sällskap=)
Hampus och Alicia fick så mycket julklappar av tomten som talade om att han skickat med julklapparna med swebuss eftersom det var så långt att gå och såå mycket att bära! Sen nämde han incidenten för många år sedan när han var där och ramlade igenom en stol! Överlag så var det en väldigt pratglad tomte som delade ut julklappar!


Trodde min mamma skulle klappa ihop när jag märkte att hon började tappa kontrollen på läget!!=)





Gammelmormor Helmi var där också, tror hon tyckte det var skoj med barnbarns barnen!!Hampus tyckte det var skoj att träffa sina kusiner Elias, Tilda och Kevin.. Elias och han lekte hela julafton och var så trötta på kvällen så de blev sittandes i soffan och kikade på tv. Pippi är Hampus nya favorit och han kan sitta i timmar och bara stirra på tv=) Natten blev jobbig för Hampus som inte är van vid att sova borta och han vägrade somna i sin resesäng(han sover ju i stor säng nu) Mormor och morfar tyckte han kunde sova hos dem så det fick det bli, men det slutade med att han vaknade en gång i timmen och ropade på mamma=/ Stackarn var helt slut på juldagen och var på väldigt dåligt humör...Han har börjat med att säga att han vill ha en sak men så fort han får det så ångrar han sig och vill ha nåt annat! Heela tiden!

Hampus var inte jätteförtjust i tomten i år heller... Men Elias var en tapper kille som satt både i knä på tomten och gav honom en kram när han gick!

Sen var det en vecka med mellandagar.. Då tog vi det bara lugnt. Det har ju varit en hel del krångel med Niklas jobb och en massa frågetecken som uppstått så var har bara försökt tänka på annat och ha det mysigt=)

Nyår kom och vi var hos Madde och Patric=) Lika trevligt som alltid! Maten var super! Sällskapet var toppen! I år var det dock min tur att skämma ut mig=P Men man får bjuda på det!


Såhär avslutade vi 2008 och påbörjade 2009=)

Gott nytt år på er allihop och god fortsättning=)

Inga kommentarer: