onsdag 29 april 2009

Simpsons=)

Älskar det!! Homer är ju helskön! Visst han är en stor kluns! Men när det väl gäller så är han världens bästa pappa och make=)

Mina rosor står sig än! Det har tillochmed kommit ett skott på dem.. undrar vad det betyder? =)

Mamma och pappa funderade på att komma hit imorgon, de har inte träffat Hampus och Alicia på jättelänge och ville verkligen träffa dem... Får se om pappa orkar åka efter jobbet... De har ju haft fullt upp nu de senaste veckorna md resor och allt... Hade varit roligt om de kom...

Ozzys mage börjar bli bättre, verkar som han inte är lös längre och inatt sov han här hemma med oss... Men då vaknade Alicia och Hampus hela tiden under natten istället...
Har varit leksakens dag på dagis idag och jag kom faktiskt ihåg det! Måste skaffa mig en kallender för jag glömmer allt som är viktigt*suck* Iallafall så hade Hampus med sig en leksak som han själv valde innan vi gick till dagis... Påvägen dit gick vi förbi grävskopan som vi gjort varje dag den här veckan och Hampus blir lyrisk! Han skriker och pekar och stirrar!! Gääv skoopan säger han och ögonen är stora som klot! Men så får han syn på ångvälten och då utbrister han "akka mamma kö övej oss" =) Vilket då betyder "akta mamma, kör över oss"
Köpt födelsedags present till Alin ("Avvin" som Hampus säger) som fyller 1 år och ska ha kalas nu i helgen=) Ska bli roligt att se hur stor krabaten har blivit!
Alicia har blivit så stor att hon klarar av att ta sig fram här hemma på egen hand... Lite då och då kryper hon något "steg" men oftast så ålar hon sig fram=) Skruttan!!
Dags att göra nåt vettigt=)

Inga kommentarer: