måndag 18 maj 2009

Jobbat har jag gjort!!

En massa jobb har det blivit! Sitter nu med sprängande huvudvärk och funderar på hur det ska gå att jobba ikväll... Alicia ville inte sova på förmiddagen som hon brukar och varken Hampus eller alicia ville sova efter att jag hämtat Hampus på dagis!! Det spränger i huvet och jag känner mig illamående/svimmfärdig!! Varje litet ljud låter 30 ggr på högt i mitt huvud!!
Hampus fick för sig att trilskas när vi gick upp för trapporna också!! Tyckte det var jättesmart att lägga sig gallskrikandes på golvet och vägra hjälpa till på något sätt... Fick tråckla upp "ungen" (ursäkta uttrycket, men just då var han det) på armen och Alicia på den andra!! SEn när jag gick med tunga steg uppför trappan så tyckte Hampus att nu gör vi det lite extra svårt för mamma så han grabbade tag i trappräcket och höll i ordentligt vilket resulterade i en tvärnit för mig!! Samtidigt som han gallskrek/gapskrattade om vartannat!! Detta gjorde han om och om igen heela vägen upp för de två trapporna som känndes som 10 trappor!!!
Alicia har fått kika på sin första docka lite idag!! Väldigt intressant! Men det dröjer nog en liten stund till innan hon fattar vad den är till för*ler*
Annars har hon ju fått en tand och har börjat resa sig upp mot saker...
Hampus pratar på som aldrig förr och imorgon ska vi på kontroll för både honom och Alicia på BVC=) Ska bli spännande!!
Nu doftar det godis här så ett av mina barn behöver ett blöjbyte=P

Inga kommentarer: