tisdag 21 september 2010

sjuk

och varit hemma och huttrat! Försökt ta hand om barnen samtidigt som jag knappt orkat med att resa mig upp och igår kväll så blev jag besegrad av huvudvärken! Så att Niklas kom hem och hjälpte till med allt underlättade allt och jag känner mnig mycket bättre! Fortfarande väldigt trött men bättre!
Gav mig på att tvätta imorse eftersom det hände en liten olycka igår kväll=/ Hampus var för trött för att vakna tror jag=( Så det blev tvätta och greja för hela slanten idag.... Försökte vila, men den tiden verkar inte finnas till?!
I helgen var jag och barna i Värmland... Hämtade upp mamma i Säffle och begav oss mot Karlstad för att gå på bio med kottarna.De gjorde allt de inte skulle innan bion och jag var hur trött som helst innan den började. Fick bära ner 2 hyperaktiva barn nerför trapporna till bion som förvånansvärt satt stilla i 2 timmar och kikade på 3D bio=) Toy story blev det och jag tror barna gillade det.
Efter det blev det fika hos storebror som hade lego att visa Hampus, men det han föll mest för var wii spelet som Hampus har tjatat om sen dess.
Efter det åkte vi till v-näs och "sov" eller vad man ska kalla det där.
Alicia var vaken till 3 någonstanns och klockan 5 tvärsatte sig Hampus upp i sängen och sa "nu vill jag väcka mormor" fick lirka med dem i 2 timmar tills jag hörde att de andra var vakna sen var det full rulle och jag mådde uselt.... Fick en timmes sömn innan det var dags för lite lunch och sen iväg hemmåt.... Mådde riktigt skräpigt och natt till måndag så bröt det ut värre än någonsin.Orkade knappt resa mig upp på morgonen=/
Börjar kännas bättre nu iallafall så imorgon ska jag försöka jobba...
Ikväll blir det film mys=) När barna nu somnar nångång.... Båda leker inne på sina rum=(

Inga kommentarer: