måndag 24 november 2008

Måndag igen

och Hampusen är sjuk.. Hostade sig igenom natten och Niklas berättade imorse att han hade gallskrikit igår efter att vi lagt oss och när han hade kommit in till honom så stod han bredvid sin säng och grät och skrek*stackarn* så idag är han hemma från dagis med 38.6 i temp... Vi har myst i soffan med lite saft och godis(allt är tillåtet när man är sjuk)
Han har varit väldigt kelig och mysig! Sen vaknade Alicia och då var vi tyvärr tvugna att gå ut med Ozzy som blev superglad över att få komma ut och göra sina behov. Barnen bäddade jag ner ordentligt i vagnen så de inte skulle frysa=) Hampus såg ganska nöjd ut där han låg...
När vi kom in så bäddade jag ner Hampus i hans säng och där somnade han gott.. sen tog det en liten stund så blev Alicia också trött och somnade så sött hon också... så nu vilar jag mig en stund!!

Eve ringde och uppdaterade mig om Denise Rudbergs förehavanden... Tydligen så håller hon på och skriver en ny bok igen*lycka* så nu snurrar tankarna runt i huvudet om vem denna efterlängtade bok kommer att handla om!!
Håller på och läser om böckerna igen!! Just nu är det Vänninan som plöjs igenom!! Kan knappt lägga den ifrån mig även fast det var ganska så nyligen som jag läste den och jag vet ju hur det slutar!! Det är så mycket detaljer i boken som gör att man lever sig in i boken och det känns som man upplever allt själv!!

Den 1 Dec ska jag röntgas... ska bli intressant att se vad det blir som kommer ut av det...
Hampus har fått tid för att fixa till tungan*äntligen* så det ska vi snart göra det också!! Hoppas verkligen niklas kan följa med på det. för jag vet inte om jag orkar med att se allt själv=( Svårt att vara en stark mamma när ens barn är så ledset!!

Idag fick jag beröm från min granne=) Han sa att han tycker jag är duktig=D Han påpekade att han sett mig när jag varit ute på mina milslånga promenader och att han är imponerad över att jag orkar med allt med en stor rottis och 2 små barn... Bara trapporna är en kamp när vi ska ut allihop!! Men vill man så går det!! Roligt att höra sånt iallafall!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du....mina Rudberg-böcker....har ja fått tillbaka dem?

kristin sa...

nope=) jag sa att jag skulle köpa nya till dig för de har blivit vällästa och lite medfarna=) så det ska jag göra... men du sa att det inte var nödvändigt(men det är det visst;-))