måndag 5 april 2010

Måndag morgon

och givetvis har man fått Alicias förkylning=( Det kom till henne i lördags som en blixt från klar himmel och nu helt plötsligt har jag fått det jag också... Mår inte dåligt utan det är bara näsan som är igenbommad IGEN!! ¨
Igår jobbade jag några timmar på morgonen och undertiden bytte Niklas däck på bilen. Spolade av bilen för andra dagen i rad så den måste ha fått en chock! Sen bar det av till Willys för att storhandla.

När vi kom hem så kikade Jennie och Ola förbi så jag slängde ihop lite mat och efter det gick vi ute en stund. Kallt sådär frammåt kvällen igår.

Det blev en lugn kväll framför Tv:n igår. Kikade på Mia och Klara som alla pratat så om=)

Känner att ibland är det pinsamt att vara värmlänning!! Tabita finns!! Tro det eller ej! Men hon sitter vid sitt köksbord på olika delar av landet och röker och tattuerar sig själv på benet när hon skvallrar i telefonen!

Mamma skrämde nästan livet ur Alicia i lördags
Såhär såg hon ut så det kanske inte var så konstigt? Med all välmening så ville hon överraska barna med lite påskbrev och påskgodis och de fick även en varsin persent=)
Kära mor gick över till grannen i den utstyrseln också=D
Idag blir det mer jobb ikväll och Niklas är just nu iväg till gbg med en kompis och hans tjej. Skulle köra dem till tåget=)
Barna myser i soffan nu när det regnar och är grått ute....

Inga kommentarer: