söndag 21 februari 2010

Igår




gjorde vi nå lite halvkorkat=)
Men vad gör man inte för lilla mamma... Vi gav oss nämligen ut i klass 2 varning och åkte från Trollhättan till Värmlandsnäs. Resan dit tog 3-4 timmar (en resa som brukar ta 1,5 timmar)
Väl där träffade vi Henrik, Camilla, Elias och Fredrik samt mamma och pappa! Blev en trevlig dag och Hampus hade skoj tillsammans med sin kusin! Han ser fram emot att få leka med honom och säger att "Elias är min kompis, han är snäll=)"
Mat och snöprat blev det... Helt galet vad mycket snö det var där. De hade sköttat ut en gång från verandan ner till vägen och där var det lika högt som Hampus och han är över en meter lång...(tror det är 1.20 eller nåt sånt)
Näsvägen var inte såå farlig som vi trodde, men det gällde att köra försiktigt!! Vid herrestad var det som en korridor och det yrde igen så man inte såg någonting! Allt blev vitt och man fick köra lite på känn=D
Hemresan visade sig bli intressant! Vi diskuterade på vägen till Åmål vilken väg vi skulle ta. Dit åkte vi över Uddevalla för att slippa åka över mellerud-Brålanda... Fick höra att de skulle köra med plog fram och tillbaka så vi tänkte att då går det säkert att åka den vägen.
Utanför köpmannebro möts vi av en låång stillastående kö. Som sträckte sig hela vägen till Mellerud. Det är en lång kö!
Stod i en timme tills de sa på radion att vissa hade stått där i 4-5 timmar! Då tröttnade Niklas och tog beslutet att åka tillbaka till Åmål för att köra via skåpa, Bäckefors, Uddevalla.
6 timmar tog resan och i Billingen tog jag över...
Niklas ögon var rödsprängda och han var trött! Jag filmade lite och det ironiska är att jag skrattade åt kön som inte alls var så lång när vi åkte förbi den när vi åkt mot Åmål.... Lite biler blev det också, men det var väldigt svårt att få bra kort=/

1 kommentar:

Anna sa...

Ja d va helt underbart :) Ser att ni åkte ändå. skönt att d gick bra för er..Kram